Communicatie in de relatie en (echt)scheidingen

Een digitale avond voor ouders, over relatieproblemen

Online / 20-4-2021 / 19.30 – 21.30 uur

Het beëindigen van een relatie heeft een grote impact op het leven van jou, je partner en de kinderen. Je kunt jezelf niet gehoord of gezien voelen of je krijgt te maken met onbegrip vanuit je omgeving. Daarnaast kun je frustraties en misverstanden ervaren binnen je relatie. Deze wil je voorkomen of oplossen maar je weet niet hoe. Je valt telkens terug in het oude patroon en het doorbreken lukt je niet.

Wellicht heb je ook vragen over praktische zaken zoals huisvesting, ouderschapsplan, alimentatie etc.

Wanneer?

De LEVgroep organiseert dinsdag 20 april van 19.30 tot 21.30 uur een gratis webinar voor iedereen die worstelt met deze en andere onderwerpen die te maken hebben met relatieproblemen. De webinar is anoniem bij te wonen.

Wat levert het op?

Na het volgen van deze informatieve digitale avond:

  • Weet je waar je terecht kunt met al je vragen rondom relatiebreuken en scheidingen
  • Heb je meer inzicht in wat de gevolgen van een scheiding kunnen zijn
  • Krijg je meer inzicht in de verschillen in denkwijze tussen man en vrouw
  • Krijg je handvatten voor een zo optimaal mogelijke communicatie met jouw (ex)partner

Inhoud van de webinar

Tijdens de online bijeenkomst zijn maatschappelijk werkers Marie-Louise Goossens en Nienke Crijns aan het woord. Beiden hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van gezinnen. Zij zullen ingaan op de bovengenoemde thema’s en in gesprek gaan met ouders die daar behoefte aan hebben.
Het eerste deel is informatief met ruimte voor eventuele vragen aan de maatschappelijk werkers

van LEVgroep. Het tweede deel is interactief voor ouders die samen verder willen praten over het thema communicatie. Na de aanmelding volgt een mail met instructies.

Vragen?

Wil je je aanmelden of heb je vragen? Stuur vóór maandag 19 april een e-mail naar Elleke Bouw-Goossens via elleke.bouw@levgroep.nl. Wil je een reguliere afspraak maken? Dit mag via hetzelfde e-mail adres